Over Sandra

Ik ben Sandra een in Brazilië geboren vrouw met een paranormale gave, die ik al heb ontwikkeld vanaf mijn 6e jaar. Mijn spirituele gave kwam naar voren door het zien van blauw licht en engelen die anderen niet konden zien. Deze heb ik meegekregen van mijn voorouders, Indianen uit Brazilië en invloeden van mijn grootouders. Met mijn gave heb ik de mogelijkheid om anderen te helpen.

Van de Sjamanen heb ik in de jungle geleerd om mensen te kunnen helpen en genezen door gebruik te maken van de heilzame werking van de planten uit Noord-Peru en Colombia.

In de fysiologische leer volgens Allan Kardec, ben ik getraind door mijn mentor en paranormaal medium Chico Xavier. Hij heeft mij geleerd mensen te helpen met mijn spiritualiteit en met de energie van de handen en de ziel en om boodschappen van de overledenen door te geven aan de aardse achterblijvers.

Hoe ouder ik wordt hoe sterker deze ontwikkeling welke ik moet toepassen voor het goede doel. Mijn gave heeft te maken met de “sasou detiese”, witte engelen van blauw licht, welke je ziekte wegnemen. De behandelingen die ik geef zijn middels verschillende typen holistische massages, kruidenbaden en met behulp van kristallen.

Toen ik 36 jaar oud was, kon ik , als gevolg van een hersenbloeding niet meer lopen. Door mijn spirituele broeders in de Santaria in Cuba ben ik genezen, waarna ik bijna alles weer kan doen. Vanaf dat moment ben ik verandert en de engel van mijn grootouders is weer terug bij mij en laat mij alles weer zien en mijn missie te volgen om mensen te genezen.