Behandelingen

 

  • Intake gesprek

Tijdens uw kennismaking met Sandra zal zij haar spirituele gave als medium gebruiken om samen met u te ontdekken welke klachten behandeld gaan worden. Sandra zal u op een holistische wijze benaderen en kijkt dus naar het gehele welbevinden van u als mens. In overleg wordt dan gekozen voor de beste behandelmethode. Deze methodes bestaan uit:

 

  • Spirituele baden

Sandra zal voor u een bad voorbereiden met geneeskrachtige kruiden en bloembladeren. Vervolgens wordt u daarmee gebalsemd. Na het was ritueel kunt u in de verwarmde relaxruimte gaan liggen om verder te ontspannen en op te drogen. Hierna zult u de geneeskrachtige werking van dit bad gaan ervaren en zulle uw klachten verminderen.

 

  • Spirituele Massages

Met haar spirtuele gave als medium zal Sandra met de energie vanuit haar handen uw zeven Chakra’s behandelen. Lichaam en geest worden weer in harmonie met elkaar gebracht. Deze massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop maar brengt vooral uw zenuwstelsel weer tot rust. Uw energie gaat weer stromen en uw vermoeidheid zal verminderen. Door deze behandeling komt u bovendien dichter bij uzelf.

 

  • Genezingssessies op afstand {healing} 

Genezingssessies op afstand zijn een kans om alle genezingsuitdagingen en diagnoses van alle stadia aan te pakken. Dit is een no-touch-benadering om de patiënt een krachtige genezingservaring voor lichaam en geest te bieden. We richten onze aandacht op uw  fysieke, mentale of spirituele  gezondheidsproblemen en pakken deze vervolgens systematisch aan. Bij elke nieuwe diagnose  gebruiken we anatomie, fysiologie en wetenschap als blauwdruk voor ons werk. Het is een moderne benadering om de kracht van ons collectieve onderbewustzijn te benutten met als doel een genezend resultaat te genereren. 

Deze sessies zullen telefonisch on-line plaatsvinden. 

 

  • Ontspanningsmassage

Ook is het bij Sanclatos mogelijk om van een algehele ontspanningmassage te genieten. De ontspanningsmassage geeft een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor u zich weer als herboren voelt. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor u zich fitter zult gaan voelen. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme massageolie.

 

  • Crystal Bed Therapie

Kristal Bed therapie is een behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van door zuivere kristallen gefilterd licht, om het energieveld (de chakra’s en aura) te genezen. De Crystallen hangen boven een massagetafel (bed), waarop u plaats mag nemen. De kristallen zijn zo gehangen dat zij precies corresponderen met de zeven chakra’s van het menselijk lichaam. Het licht wordt door de kristallen u gericht en u zult een diepe helende werking ervaren.

 

 

Crystal Bed healing

-